请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

诛仙手游 今日: 7主题: 36596

[妹纸团] 【诛仙妹纸团】Pinky Baby 鹿美酱

老虎上士

银币
昵称:泠萝莉

区服:iOS 55区山河殿

妹纸团群内昵称:AN06-泠萝莉-iOS-55区山河殿

All girls,every day need be cute,even in the game.

My favorite pet is deer.
Because, I really like this kind of animal,
So,I want to write about my pet,my pinky baby.鹿美酱.

The condition of carrying a pet deer is to reach the ninety grade.
I do not dare to neglect every day, and conscientiously complete all the tasks.

When I get my deer,I am so happy,so happy!

I pay most attention to make it grow up and happily
Immortal beans, apples and flowers can not be less.
I hope my baby deer, hurry up, hurry up, hurry up, gorgeous change to shining pink.
There's an interesting thing to say.
I have a friend who is also the fans of our game.
We almost started playing this game at the same time.

But she plays better than me.

When I was on the more than 80 level,
She has reached the ninety level that I envy.
In the morning she reached level ninety,
On the way to the family's mission, a rare deer was caught.
Then she couldn't wait to get a high profile and show me in the WeChat group

She said she already had caught a deer.

Of course I know is our game.

But other peoples don't know, wow.

Instant chat, become lively.

"Where did you grab it, really?""

My friend gave a very calm reply

"The one hundred thousand mountains."

Just as they search the map and try to find the one hundred thousand mountains

my friend send a pic of deer to group,

The group change to very quiet.

I like my deer, big eyes, long eyelashes,Very charming.

When winter,

Put the little socks and a lovely little cloak for it.

In the summe,

Can change it‘s hair and summer make-up,

I just want my pet to be charming .

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

老虎上士

银币
哇,看不懂

老虎上士

银币
丶丶素素 发表于 2017-6-9 15:28
哇,看不懂

LOL 我也很绝望

首席版主

┈┈━═☆ 喵.喵.喵.

银币

蟹粉包 超级星探 诛仙MM 爆照团 八卦团 麦克 优秀版主 论坛元老 荣誉版主 刀塔传奇活跃玩家 写手团的巨巨 战地记者 星矢 雅典娜女神 妹子团 青云志专属 超级巨星 魅力之星 铁杆粉 女神皇冠 诛仙女神 诛仙女神 唯爱青云 最美虎妹 金麦克 人气top 土豪金

所有的女孩,每天都需要可爱,即使在游戏中。
我最喜欢的宠物是鹿。
因为,我真的很喜欢这种动物,
所以,我想写关于我的宠物,我的小宝贝。鹿美酱。
养宠物鹿的条件是达到九十级。
我每天都不敢怠慢,认真完成所有的任务。
当我得到我的鹿,我很高兴,很高兴!
我最关注的是让它快乐地成长。
不死豆,苹果和花不能少。
我希望我的小鹿,快点,快点,快点,华丽的变成闪亮的粉红色。
有一件有趣的事要说。
我有一个朋友,他也是我们比赛的球迷。
我们几乎同时开始玩这个游戏。
但她弹得比我好。
当我在80级以上的时候,
她达到了我羡慕的九十级。
早晨她到达了九十级,
在去参加家庭任务的途中,一只稀有的鹿被抓住了。
然后她迫不及待地高调展示我在微信群
她说她已经捉到了一只鹿。
当然我知道是我们的游戏。
但是其他人不知道,哇。
即时聊天,变得活泼。
“你从哪儿弄来的,真的吗?”
我的朋友平静地回答了我的问题。
“十万山”。
就在他们搜索地图,试图找到十万座山的时候。
我朋友寄了一张鹿的照片给小组,
这个小组变得非常安静。
我喜欢我的鹿,大大的眼睛,长长的睫毛,非常迷人。
当冬天,
穿上小袜子和一件可爱的小斗篷。
在夏天,
可以改变头发和夏天的妆容,
我只想让我的宠物变得迷人。

回复本贴